tijdelijk verzendkosten €4,71!!!!

nieuwe jaar, nieuwe smaken

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 19:27

Hallo allemaal! 

Allereerst allemaal de beste wensen voor 2023!!! 

Het einde van het jaar is erg druk geweest, ik vind dat altijd heerlijk en krijg er energie van! Maar soms moest ik ook wat dingen laten of even wegstrepen dat vind ik moeilijk, maar ja je kunt niet alles! Maar de kerst markten zijn achter de rug, het was koud maar het was ook weer super leuk om te doen. Toch wel stiekem gemist na 2 jaren geen markten.  Veel mensen kunnen verblijden met een smaakje thee. Maar er waren ook wel vragen naar thee die ik nog niet had, maar bij deze nieuwe jaar dus ook weer nieuwe smaken thee! 

ik heb vier nieuwe smaken thee, aller eerst begin ik met de chocolate cookies. Ja thee met chocolade en ja ik ben ook eerlijk dat ik dacht is dat wel iets, maar we hebben hem geproefd en ja hij is echt heel lekker en subtiel van smaak. Hier ook favoriet bij de kindjes!!! 

Een heerlijke chocoladesmaak, maar dan zonder caloriëen! De mooie cacao basis biedt een verleidelijke, chocolade-crème kleurige drank met een perfect romige smaak. Deze thee kan ook met melk worden bereid of zelfs met een toefje slagroom.

Ingrediënten: cacaobonen, noot-krokant strooisel (suiker, hazelnoot, caramelsuiker siroop), rooibos, Zwarte Thee, aroma.

In het volgende bericht vertel ik jullie meer over de andere smaken thee (psssst ze staan uiteraard al wel online ;) )


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.